Om Oss

Välkommen till Östgöta Maran – din ultimata plattform för löpning, löpteknik, löpträning, hälsa & kost, skadeförebyggande & återhämtning samt utrustning och teknologi! Vi är passionerade löpare som brinner för att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig nå dina löpmål och uppnå en hälsosam livsstil.

Möt Vår Grundare – Magnus Holmberg

LöpningMagnus Holmberg, en hängiven löpare och äventyrare, är hjärtat och hjärnan bakom Östgöta Maran. Med en bakgrund inom idrottsvetenskap och lång erfarenhet av att coacha löpare på alla nivåer, har Magnus förvandlat sin passion till ett engagerande online-community för löpare. Hans vision är att skapa en plats där löpare kan hitta allt de behöver för att förbättra sin löpteknik, träning och övergripande hälsa.

Genom sina egna utmaningar och framgångar har Magnus lärt sig vikten av rätt kost, skadeförebyggande åtgärder och återhämtning för att uppnå hållbara prestationer. Genom Östgöta Maran vill han dela sina insikter och inspirera andra löpare att överträffa sina gränser och njuta av resan mot att bli den bästa versionen av sig själva.

Vår Expertis

Vi på Östgöta Maran erbjuder en omfattande resurs för löpare på alla nivåer, från nybörjare till erfarna maratonlöpare. Vi delar expertartiklar, träningsprogram, videor och recensioner av utrustning och teknologi för att hjälpa dig ta ditt löpande till nästa nivå.

Vårt team av löpexperter, idrottsvetare, näringsrådgivare och fysioterapeuter arbetar tillsammans för att ge dig det bästa och senaste inom löpning och hälsa. Vi strävar efter att vara din pålitliga partner och stöd under hela din löparresa.

Möt Johanna – Löpningsexpert och Skribent på Östgöta Maran

LöpningVi är glada att ha Johanna som en framstående löpningsexpert och skribent på Östgöta Maran. Med en passion för löpning och en djup förståelse för hälsa och träning, inspirerar Johanna våra läsare att omfamna löpningens fördelar och utveckla sina löptekniker.

Johanna har en mångsidig erfarenhet av löpning, både som en engagerad maratonlöpare och som en erfaren tränare. Hennes vägledande artiklar och träningsprogram erbjuder våra besökare insiktsfulla tips och råd för att förbättra deras prestationer och nå sina löpmål.

Som skribent strävar Johanna efter att kommunicera tydligt och med en värme som skapar en positiv känsla kring löpning. Hon delar sin entusiasm för löpning och hjälper våra besökare att överkomma hinder och utmana sig själva på ett hälsosamt sätt.

Johanna är en viktig del av vårt dedikerade team av experter på Östgöta Maran, och hennes passion för löpning berikar vår webbplats med värdefull information och inspiration för våra besökare.

Följ med oss när Johanna fortsätter att dela med sig av sin kunskap och låter oss inspireras och utvecklas på vår löparresa. Tillsammans skapar vi ett stöttande community för alla löpare på Östgöta Maran.

Möt Erik Hammarlund – Löpningsexpert och Skribent på Östgöta Maran

LöpningVi är stolta över att ha Erik Hammarlund som en framstående löpningsexpert och skribent på Östgöta Maran. Med en passion för löpning och ett djupt intresse för att dela med sig av sin kunskap, inspirerar Erik våra läsare till att uppnå sina löpmål och förbättra sin löpteknik.

Erik har en gedigen erfarenhet av löpning på olika nivåer och har genom åren utvecklat en expertis inom områden som träning, hälsa, skadeförebyggande och återhämtning. Hans insiktsfulla artiklar och träningsprogram ger våra läsare användbara verktyg för att nå framgång i deras löpande.

Som skribent strävar Erik efter att göra komplexa ämnen lätta att förstå och tillgängliga för alla löpare, oavsett erfarenhetsnivå. Med en engagerande och inspirerande skrivstil hjälper han våra besökare att hitta glädjen i löpningen och samtidigt uppnå sina personliga mål.

Erik är en viktig del av vårt dedikerade team av experter på Östgöta Maran, och hans bidrag berikar vår webbplats med värdefull information och praktiska tips för våra besökare.

Följ med oss när Erik Hammarlund fortsätter att dela med sig av sin entusiasm för löpning och låter oss inspireras och vägledas på vår löparresa. Tillsammans strävar vi efter att skapa ett positivt och stödjande community för alla löpare på Östgöta Maran.